3.10.2018

Parin tunnin näpertely

Melkein kertaistumalla

Lautasen yläpuoli näytti vähän hassulta alkuun, kun sen muodon antava paksun C:n muotoinen levy suljettiin päistään kiinni. Muunmuassa Arakyd ST2 -ohjuslaukaisimet jemmaava palikka piilotti myös tämän rakenneominaisuuden.


Ohjaamoon johtava käytävä kulmineen oli ärsyttävä vääntää edes noin oikeaan kulmaan. Jotenkin joko tuubi oli vääntynyt typerään, ei-pyöreään muotoon tai sitten joku muu otti vastaan. Päätin, että en riko sitä vielä vaan oikaisen viritelmän kun aika koittaisi.


En mitenkään muistanut, että olisin aiemmin huomannut Falconin päämoottorin takana tuollaisia pystysiivekkeitä. Se ei tietenkään tarkoittanut sitä, etteivät ne aina olisi olleet siellä.


Levyn B-puoli

Lautasen alapuoli eteni aikalailla yhtä kivasti kuin yläpuolikin. Nyt tiesin, miten mikin suunnilleen meni niin vauhdi oli nopeampaa.


Jalustassa ei tälläkään kertaa lukenut, mikä malli oli kyseessä. Lucas Licensingin tekstit kyllä löytyivät (jätin sen jalustan sisäpuolelle pilaamasta tasaista pintaa). Tämän verran ehdin rakentaa ensimmäisellä rysäyksellä, vain lautasten yhteenliittäminen ja aina pakokapselipalikoiksi olettamani pätkät jäivät seuraavalle illalle. En sitten hoksannut ottaa enää kuvia, kun tekemistä oli niin vähän jäljellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti