20.2.2019

Valmista: Projekti IV/18

Ju-87 B-2 trop

Wikipedian mukaan Stukan B -sarja oli ensimmäinen massatuotantoon päätynyt malli ja siitä B-2 -mallista tehtiin myös trooppisen alueen trop-varianttia. Täysin tyhjästä nyhjäisemäni idea Afrikka-Stukasta olikin teknisesti uskottavahko ratkaisu! Näin ei ole käynyt turhan usein.

S 7 + A T

Jossain vaiheessa liimaa vaatimattoman mallin alarungon pari väkästä olivat näemmä irronneet ja jääneet sille tielleen, enkä yhtään tiennyt, koska muka. Kaipa se näitä kuvia ja postauksia takaperin selaamalla selviäisi, mutta se ei kuitenkaan korjaisi mitään.

Alla taas perinteinen ympärikäyntikuvasarja suunnilleen maan tasalta. Ukkeleita en keksinyt metsästää skaalaa varten.












Olisi varmaan syytä käydä jossain ostamassa sellainen muutaman tusinan euron kasaanlyötävä kuvaloota, jollaisen näin syksyllä toimistolla. Onhan näilläkin pärjäilty, joskus olen maltanut gimpata ylimääräisiä saumoja /dev/nulliin mutta jos kerran vähemmälläkin vaivalla pääsisi...







Kierrätystä

Muinaisen MiG-29 -projektin alustalaatan otin huvikseni kuviin sekaan, vaikka saattaisi olettaa, ettei jossain 40-luvun alun taistelukenttien lähistöillä ollut ihan tällaisia kaltoinkohdeltuja valettuja betonikenttiä tai -hangaaripihoja. Kuivine ruohotuppoineen ja tuulenpuhaltamine hiekkoineen se jotenkin tuntui silti sopivan teemaan. Erinäköisiä filttereitä arastelemattomampi saattaisi kuulla korvissaan lentoveikkojen laulavan täysin palkein jotain Stuka über Afrika! tai vastaavaa, sakemannit kun olivat kovia vääntämään tosi kummallisia lauluja.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti