11.9.2019

MP-13B:n kätyri

Kasettikokoelman puutostila

Harmittelin jo aikanaan, että MP-02 Soundwaven mukana tuli viisi kasettikätyriä kuudesta, Ratbatin tullessa ainoastaan mustan värivariantin (MP-13B) kanssa. Hoksasin kesällä, että jokuhan saattaisi myydä yksittäisiä minikasetteja ja rupesin etsimään. Löysin itseni ebaystä alta aikayksikön ja joku hyväkäs kauppasi Ratbatia kahdeksalla eurolla ilman postikuluja.

Pari viikkoa myöhemmin

Toimitusarvaus oli melkein kolmen viikon päässä, joten en odotellut toimitusta turhaan kovin kärkkäästi. Kuitenkin kaksi päivää ennen aikahaarukan ensimmäistä päivää huomasin naapuripyödällä pehmustetun kirjekuoren, oletin luonnollisesti sen olleen työkaverilleni, joka ajoittain työskenteli siinä. Tarkoituksenani viedä se hänelle kahvilan puolelle tarkistin vastaanottajan nimen ja hopsista, sehän olinkin minä!

Kellot eivät soineet vieläkään, koska en odottanut toimitustani vielä ainakaan viikkoon. Vasta kun kuplamuovin suojasta paljastui pieni, magentanvärinen läpinäkyvä muovikotelo, riemastuin toden teolla. Esittelin tietysti tuotosta polleana ympäri toimistoa, vain IT-tiimin Tuomas osasi suoraan arvostaa ostostani. Enpähän ollut ainoa!

Ratbat

"The road is my dinner plate." 

"Has no friends, only business partners... his only allegiance is to himself. Refuels by plunging his mecha-fangs into new cars' gas lines -- the better made the car, the better the gasoline tastes. Maximum flying speed: 104 km/h. Carries two radar-guided, free-electron lasers that detect the presence of an object as small as a fly. Wings contain mechanical sensors for locating fuel sources. Has 30cm wingspan that can enlarge to three meters. Wings are vulnerable to artillery."

Ratbat oli sarjiksissa se mörökölli, joka komenteli Trypticonia ja myöhemmin pomotteli / pelotteli lihallisia paratiisisaarella. Ja ties mitä muuta, jonka olin jo unohtanut moneen monituiseen kertaan, harmikseni olin luopunut hyvällä täyttöasteella olleesta Transformers-sarjiskokoelmastani (Suomessa ilmestyineestä) ainakin eoni sitten, joten en päässyt tarkistamaankaan.


Polttoainekulutuksen suuri kyttäääjä, Decepticonien kommunikaatioupseerin kätyri, kuudes minikasettirobotti. Siinäpä se, nyt tämä osuus oli kunnossa.

Speksit

Strength      **********
Intelligence  ********** 
Speed         ********** 
Endurance     ********** 
Rank          ********** 
Courage       ********** 
Firepower     ********** 
Skill         **********

Lelu

Ainoa lievästi häiritsevä poikkeama oli se, että kasettikotelo oli täyteenladatun energonkuution värinen. Tai no, ehkä se sopi hahmoon. En ollut tilaamassa lisää röhnää vain saadakseni kasaan sarjan samanvärisiä koteloita.


Kasettimuoto

Kuten kaikki muut pikkukasetit, myös Masterpiece-Ratbat oli mainio. Nyt kuvia tarkemmin vilkaistessani huomasin, että ainakin omaan silmääni tuo etupuolen muoto näytti ihan pääkallolta.


Lepakko

Koska Ratbatin keho oli siipiin verrattuna aika pieni, muuntautumisprosessi vaati sen, että torsoa muodostettaessa kasetin ulkoreunoja ja keskiosaa pyöräytettiin pariin kertaan ympäri. Upea tekele!



"Mikä on käskynne, komentaja Ratbat?"




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti