18.3.2020

Siteet veks

Maalien kuivuttua seuraavaan iltaan asti kävin repimässä teipit mäkeen. Olin yllättävän luottavainen siihen, että kaikki olisi mennyt hyvin ja että teipit eivät repisi maaleja pois lähtiessään. Harvinaista.

Tökin myös ohjaamon kuomun maskiteipit irti askarteluveitsen terällä. Hämmentävästi mikään ei ollut vuotanut yli, ali tai välistä. Yksikään teipinriekale ei myöskään pilannut allaan ollutta maalipintaa. Tämä oli todellakin menestyksekäs vaihe projektissa!

Liimasin nyt toisen moottorisuuttimen takaisin paikoilleen, koska nyt se ei enää aiheuttaisi lisätöitä vain olemassaolollaan. Ei ainakaan muun koneen osalta, itsessään se toki vielä odotti kevyttä käsittelyä.

Ikään kuin valmis

Flankerini oli periaatteessa valmis juuri nyt. Tietysti siltä puuttuivat vielä sekä hampaat että säistys ja merkinnät, mutta koneena se oli siinä.




Minusta se oli todella hieno jo nyt. Ohjusten lisääminen tulisi vaikuttamaan lookkiin vielä omalla erikoisella tavallaan. *köh* Tietysti onnistuin kopauttamaan koneen oikealta puolelta yhden sensoriröörin irti, koska miksi jokin ei menisi vikaan jossain välissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti