1.9.2021

Uusi lelu

Valoteltta

Sain taas jotain kiehtovaa sen kunniaksi, että olin aloittamassa taas yhtä kierrosta lähimmän fuusiokuulan ympäri. Hyvä, etten sittenkään ollut tilannut itselleni valotelttaa kaikesta haihattelustani huolimatta :D Tämä oli pakattuna näppärä salkkumainen viritelmä, jonka etutaskuissa oli kahdet irtovalot sekä painava jalusta mm. pitämään taustakangasta paikallaan että jalka kameralle. Taustakankaita oli kaksi, valkoinen ja sininen.

Testikuvia

Työn alla oli Königstigerin voimanlähde, joten siitä minä satuin ottamaan ensimmäiset vakavasti harkitut kuvat. Testaamista varten napsin pari, ihan vain testaamisen ilosta.

Pilotti

TIE Pilot helmet, iPhone7
Otettu puhelin 2:lla

TIE Pilot helmet, OnePlus Nord
Otettu puhelin 1:llä

Megatron

Säistämätön tankkimoottori

Halusin päästä napsimaan testikuvia työn alla olevasta vaunusta, mutta kun vaunu itsessään oli vielä niin ankarasti kesken, en malttanut odottaa sen (tai osakokonaisuuden) valmistumista. Maybach-moottori oli hyvä kohde näihin, sillä aika pian se sinetöitäisiin vaunun sisälle niin, ettei siitä näkyisi kuin pieniä palasia, jos sitäkään.

Parempia kuvia nämä olivat kuin nuo olohuoneen kattovalojen alla ja omaa varjoa vältellen näpsityt WIP-kuvat! Tuotokset kun vielä paranisivat samassa mitassa automaattisesti...









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti