21.9.2022

Kansallisuus- ja yksikkötunnukset

Combine-kiekko

Valomiekkojen merkintäperiaate oli edelleen seuraava: vasemmalle pyöreä DCMS-tunnus yksiköstä riippuvalla lohikäärmeen värillä (viitosmiekalle kultainen) ja oikealle puolelle liekehtivä miekka (sapeli esimerkkikuvien perusteella). Suurin ongelma näissä oli se, etten minä vieläkään osannut piirtää, saati sitten maalata.



Ympyräni olivat vähän sinne päin. Kultaiset lohikäärmeeni (VMA 71066 Gold) taas... no, noin pieninä niistä ei saanut pahemmin selvää mutta kyllä minä yritin noudataa esimerkkikuvaa.

5th Sword of Light -miekka

Maalasin oikean siiven yläpinnalle jonkun sapelimaisen terän kahvoineen (VMA 71065 Steel), ja väistin tekaisin kultaväristä. Ehkä se oli tunnistettavissa miekaksi?

Näiden kuivumista odotellessa lutrasin ohjaamon lasien kanssa. Vetäisin kaikkien kolmen ikkunan päälle kevyen parikymmentä vuotta vanhan vihreän litkun (Citadel Green Wash).

Liekkimiekan liekkiefektin tein kuin Bob Rossia katsoen: se oli hyvä, miksi sotkit lisää? Eikun hei, toimihan se ja nyt kokonaisuus on parempi. Teemaan sopivasti lainasin Projektiassistentti I:n tulioranssia (VGC 72008 Orange Fire).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti