8.12.2022

Valmista: Projekti VI/22

Aikakone DeLoreanissa

Tässäpä tämä, ensimmäisen Paluu Tulevaisuuteen -leffan lopusta "Tie? Sinne minne me menemme, emme tarvitse teitä"-kohtausta varten aseteltu aikakoneauto ja Lego Collector -sarjan nimikyltti siltä varalta että joku ei tiennyt mistä oli kyse. Jos mankeloin sitaatin pahasti, suokaa anteeksi, nämä eivät pyöri yleensä suomeksi muistoissani.

Vertailun vuoksi pistin kaikki kolme erilaista DeLoreaniani vierekkäin samaan asentoon, ovet auki sen takia kun tuo Metal Earth Modelsin DMC-12 oli pysyvästi oviaukinen. Playmobil-version ovet pysyivät paremmin auki kuin Legon, kuten kuvastakin näkyi. Vertailua varten vaihdoin Legoversion takapään plutoniumkeittimen takaisin, mutta en muistanut etsiä Playmobil-auton johdintankoa mukaan.




Lentomoodia varten aikakoneen alla oli muutama (4) läpinäkyvää 2x1 -palikkaa, joiden paikka piti vaihtaa niin että ne kannattelivat ajokkia vähän korkeammalla siltä pinnalta missä se milloinkin oli. Renkailla seisottaessa palikat piti siirtää niin että ne eivät raapineet vahingossa pöytää tmv. Erikoinen ratkaisu, mutta minua se ei häirinnyt.

Huijasin! Muistinhan minä sen koukun yhteen kuvaan hakea.

80-luvun ajokit

Nyt kun oltiin 1980-luvun lumoissa niin tietenkin minun piti napsia pari kuvaa aikakoneesta ja Optimus Primestä vierekkäin. Tietenkään ne eivät olleet läheskään samassa skaalassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti