12.6.2024

Projekti III/24

Mitä näet, sitä saat

Olen tykännyt rakentaa BattleTech-miniatyyrini WYSIWYG-idealla eli jos joku vempele on olevinaan vaihtoehtoinen konfiguraatio C tai variantti K2 niin niillä on ollut sen mukainen kasa roinaa kiinni. IWM-miniatyyrien tunkkaaminen oli vähän jännää, mutta näiden CGL:n muovisten kanssa luulisi olevan helppoa. Kuuluisia viimeisiä sanoja? Todennäköisesti kyllä.

Sotasaalista - satunnainen ykkösaallon OmniMech

Tämä oli nyt toiseksiviimeinen sotasaalisloota, tämän jälkeen jäljellä oli muistaakseni enää Stormcrow (Prime-konfiguraatiossaan)

Grendel/Mongrel A

Vastahan minä tätä kolmisen vuotta sitten mietiskelin. Nappula oli tosiaan 1:1 sama kuin Operation:REVIVAL -lootan Tähdessä. Tämä ei nyt kelvannut ollenkaan, joten asialle olisi tehtävä jotain. Ja tiesin kyllä, että nuo Alpha Strike -kortit olivat vain peluuttamista varten mutta jos edes siinä puhutaan tietystä konfiguraatiosta niin sillähän minä mieluummin menin kuin keksin omiani.

Tässä nyt vertailtavaksi tämä koskematon vekotin ja alle jokunen projekti sitten maalattu vastaava.


 
 

Tämä aloitettaisiin sekä Sarnan että Record Sheetien kyttäämisellä. Sitten pitäisi keksiä, miten muutokset sitten toteutettaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti