17.3.2011

Pohjaasilppuil

Otin itseäni niskasta kiinni tuossa yksi iltapäivä ja leikkelin enempivähempi heksanmuotoisen palikan tuosta sinisestä laatasta. Ei ollut ihan niin helppoa kuin kuvittelin, on aika tiheää putua tuo finnfoami. Pääasia, ettei se hajoa läheskään yhtä innokkaasti kuin normaali styroksi.


Paksuakin tuo on kaiken muun mittakaavassa, joten leikkasin sitten kolmasosan irti siitä, tarkoituksellisen epämääräisellä horisontaalisuunnalla. Pienellä epämääräisyydellä oli tarkoitus saada vähän luonnollisempaa fiilistä koko tekeleeseen, vaikkei se vielä tässä vaiheessa kovin ihmeelliseltä näytä:

Seivästin ohuen pulikkani esimerkkipalaan (se mdf-kalikka, josta oli vedetty metallipiuha läpi) kiinni ja suihkin pohjamaalia pintaan. Vähän tuota joutuu korjailemaan, kun parvekkeella näkee taas/vielä jotain ilman, että arpoo olohuoneen ikkunasta kajastavan valon kanssa. On se etenevä kevät hieno asia.
Seuraavaksi meinasin, kun maaliosuus on vihdoin kunnossa, sutia ohennetut erikeepperit pintaan ja uittaa koko roskan hiekassa. Ajattelin että tuon kun vielä vetelee uusiksi tuolla pohjaspraylla niin aika avaruudellinenhan siitä tulee. Jos tulee. Ellei kokonaisuus ole sitten ihan liian harmaa, kun pohja olisi harmaa ja Keisarillinen X-Wingi metallinharmaa. Sen näkee kokeilemalla ja maalia voi aina lätkiä lisää jos moiseen on tarvetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti