16.6.2011

Tusssska ja ahdistussss

Tämän postauksen sisältö on vähäistä ja mitta (olevinaan) lyhyt. Helleaalto ja sen kaveriksi puskenut flunssa ei oikein innostanut näpertämään. Pääasiassa syy oli kyllä flunssan, se myönnettäköön, koska auringonpaisteessahan on kiva nyhrätä.

Hölmön näköiset saumat häiritsivät kovasti, koetin ensin viilailla niitä tykkipodeista, mutta ei siitä mitään tullut pikkuviilan kanssa. Seuraava looginen askel oli tietysti: Dremeli esiin ja suristamaan!
Lopputulos ei ihan ollut sitä mitä piti, mutta haitanneeko pieni rosoisuus sotakoneessa niin kauheasti? Eipä oikeastaan. Rupesin sitten maalailemaan pintoja (ylätorsossa pätkä, tykkipodit, jalat) uusiksi.

Nyt kun noita vihreitä elementtejä eli torsoa ja podeja katselee korjausmaalausyrityksen jälkeen niin tekee melkein mieli heittää koko osasto akkunasta ulos. Simpura. Ei minua nyt oikein hotsittaisi vetää uusiksi koko maalipintaa tai jotain... vaan saa nähdä, mitä tuo oikein vaatii.

On ehkä ihan hyvä juttu, että lompsahdan justkohta ensimmäiselle kesälomaosuudelleni ja voin jättää pari satunnaisempaa rutinaa automaattisesti postautumaan niin pysyypä tämäkin hengissä ilman turhaa stressailua.
Ei sillä, että minun olisi *pakko* postailla kerran viikkoon tai mitään :P

2 kommenttia:

  1. Lomat on jees! Ylimääräinen aika on jees! Itse taas tuskailen kahden blogin välillä kun toiseen pitäisi suoltaa uusi peliarvostelu ja toiseen pitäisi päivittää uusi kirja-arvostelu... paino sanalla "pitäisi".

    VastaaPoista
  2. Lomat on todellakin jees 8)
    Ottaa vaan iisisti niin kyllä se siitä.

    VastaaPoista