26.8.2011

Rauhallinen paluu rakentelun pariin

Kävin kaivamassa kaupan syövereistä tuota viimeksi kaipaamaani kierreteippiä. Siinä käyttöä ihmetellessäni mietin, että onkohan tuosta aika haperon oloisesta tavarasta mihinkään. Vetäisin kunkin liitoksen uroskappaleen kierteisiin yhden kierroksen ja ruuvasin toisen kilkkeen päälle. Sama kolmesti ja kokeilemaan... Himmel, sehän jopa toimi!

En tiedä, miksi olin yllättynyt, mutta olinpa kumminkin. Pääasia, että yllätys oli positiivinen. Testasin samalla vaivalla roiskia vihreää maalia Warhammerin torsoon. Ottaen huomioon, että valaistusolosuhteet eivät ole illasta enää optimaaliset, jälki oli ihan mainiota eikä paikattavaakaan jäänyt kauhean paljon.


Jalkojen kanssa ei ollut enää juurikaan tehtävää, mitä nyt sudin mustan litkun pintaan ja myöhemmin punaiset roiskeet sinne tänne. Tällä kerralla uskaltauduin sotkemaan vähän enemmän kuin Marauderin jalkojen kanssa. Loppudetaljointi eli tässä tapauksessa logot ovat vielä tekemättä, aloitin tosin tekemällä Omega-Galaksin logon planeetan jo paikalleen, loput ovat aika äkkiä tehdyt, jos homma etenee kuten viimeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti