13.3.2012

Tun(n)arointia

Ollaanhan se jo ennenkin todettu: minä en ole taiteilija. Siitä ja aina vähän hassuilta näyttävistä kansallisuustunnuksista sun muista huolimatta jaksan vielä vääntää ja yrittää. Alla esimakua siitä, mitä tuleman pitää:

Tämä puoli onnistui ehkä parhaiten
No on se nyt niin vaikeaa
Jostain syystä tasalaatuisten geometristen kuvioiden tuhertaminen on hankalaa käsipelillä, koetin mitä tahansa. Hakaristit päätyivät hyvistä alkufiiliksistä huolimatta vähän pulleiksi siellä, laihoiksi täällä ja muuten vaan omituisiksi muualla. E' ymmärrä, e' osaa.
Ainakin se on rekisterissä
Munuaiset on korvattu hakaristillä
Detaljointia, osa n+1
Sudin noita perkeleitä viisi kappaletta. Alakeulaan, takalevyyn, tornin takakylkiin ja etukatolle. Samalla vedin hatusta olemattoman Ps-numeron (Ps. 280-5) keulan vasempaan kohtaan, jota joudun vähän sörkkimään vielä. Luovana hahmona kirjoitin tornin vasempaan etuosaan vaunulle nimenkin "Marja". Sitä en sentään sössinyt, edes jokin onnistui kerralla :p
Metsämaisema vain puuttuu

Jatkokierrokset
Tornin vasemmasta etureunasta uupuu vielä tarkempi taktinen merkintä (!?), eli mihin tuo möhkäle kuuluu. Meinasin toteuttaa simppelin kolmio/neliö/ympyrä + numero -kuvion, johon ainakin aiemmassa Flames of War -linkissä viitattiin. Minä rupea mitään tuon vaikeampaa enää tuhertamaan!

Niin ja ne aiemmin kehumani moottorin ilmanottoaukkojen filtterit? Tarrahässäkkä näytti niin irvokkaalta raamin ja verkon välissä, ettei sellaista voinut mihinkään laittaa. Pois siis joutivat.

4 kommenttia:

  1. Eikös noiden hakaristien "varjostus" mene nyt pikkaisen epäloogisesti? Välillä valkoinen on mustan oikealla ja välillä vasemmalla puolella...

    VastaaPoista
  2. Juu. Menee. Perse.

    Kiitti vaan kun osoitit koomasokeuteni. Taas :D

    VastaaPoista
  3. Uusiksi menee ::desp PS. kandee katsoa esmes valokuvista mallia ensi kerralla :p

    VastaaPoista
  4. Uusiksi menee, mutta tää on tätä :|
    Katsoin muuten mallia, mutta taisin vaan olla puusilmänä tai jotain kun en tajunnut :mrgreen:

    Eihän tämä voi liian hyvin mennä, eihän? ;)

    VastaaPoista