30.3.2012

Kuningastiikeri jossain siellä '45

Kun en keksinyt enää mitään ihmeellisempää korjailtavaa, lisäsin yhden voitonmerkin. Edelliset kun tosiaan olivat vähän turhan kaukana toisistaan. Annoin purkin nököttää tuossa paikallaan työpisteen nurkassa ihan siltä varalta, että jokin pistäisi silmään tai tulisi muuten vaan mieleen.

Ei tullut.

Valmiustilassa

Julistan vaunun siis valmiiksi. Jossittelu on aina hupaisaa, mutta seuraavat tekeleet tulevat pysymään todellisemmilla linjoilla. Todellisemmilla, mutta silti oman fiiliksen mukaisilla, tiukkapipoilu aiheuttaa vain mahahaavoja ja keräilee entistä enemmän oudoksuvia katseita ;)

Vaihtelu virkistää, joten päätin pukata vähän erilaisen lopetuskuvan tähän #valmista -tägin lisäämisen kunniaksi. Metsästin jonkunsorttisen Karjala-henkisen kuvan (ei mitään hajua, peltomaisemaa tuo on) ja gimppasin purkin sekaan. Saa nauraa räkäisesti ja osoittaa sormella jos haluaa, ei tässä mitään fotorealismia olla tavoiteltu.



Pellossasikailua


Jatkosotaa
Jollen muuta mieltäni, seuraava rakennusprojekti on taas perinteisen saksalainen, kuten oikein on. Porsche-tornisen myötä sain vihdoin kaikki Tiikerien päävariantit kasattua tässä skaalassa joten kissapeto vaihtuu seuraavaksi.
Jagdpanther on siis uusi kisu. Maalipintakin on jo mietitty, joten spoilaan jo nyt, jollen aiemmin ehtinyt: kolmivärikaavio alle, häthätää pintaan vedetty valkoinen lumikamo päälle.

Siitä sitten arvuuttelemaan, kauanko kestää ja mikä kaikki menee mönkään 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti