25.4.2012

Hissukseen edeten

Edellispostauksen tunnelmissa jatketaan. Suomeksi: lisäsin kaikkea pientä tilpehööriä vaunun kylkiin. Vasen puolisko olikin vähän kevyemmin varusteltu, joten siihen ei tarvinnut juuri muuta laittaa kuin tuo liuska kiinnikkeineen ja irtotelojen teline. Vasemman etulokasuojan päälle isketty ajovalo olikin yllättävän hienosti detaljoitu: siinä oli ihan virtajohto mukana! Mainiota. Ei sillä, että jekkulankaviritelmät ahdistaisivat mutta minä ainakin pidän siitä, että valmistajakin tarjoaa jo hyvän määrän kaikkea hienoa niin eivät ainakaan unohdu vahingossa.


Entä se tiskiallas?

Tämän kissapedon katto olikin täynnä ties mitä, romua ja luukkuja oli vaikka muille jakaa. Periskooppeja en vielä kiinnittänyt kun läpinäkyvien palojen kiinnittelyssä ei olisi mitään mieltä ennen perinpohjaista maalausta. Haarakiikareita en yksinkertaisesti jaksanut kasata, joten nekin jäivät pois kuvasta. Älytön kokonaisuus kumminkin.

Lähestulkoon naurettavia yksityiskohtia

Lähipuolustusasekin on hienosti detaljoitu, vaikka ensikatsomalla voisi kuvitella että sen etureunassa on vain taistelutilan sisään johtava reikä.Väärin. Vaihtoehtoinen palikka oli tällainen, jossa vaunun sisätiloissa on normaali detaljoitu laite, mutta ulospäin on tarjolla avoin suuaukko ja projektiiliton putki.
Jos ylläolevaa kuvaa tarkastelee oikein tarkkaan, keskellä takana sijaitsevan pömpelin sakaroissa voinee nähdä pieniä siipimuttereita. Onneksi noita tarvittiin tähän hätään vain kuusi.

Aivan sairastahan tällainen touhu on, sanon minä. Sairasta mutta jotenkin hienoa.
Siis katsokaa noita perkeleitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti