30.5.2012

Pohjamaalaus on melkein kasassa

Meinasin eilisiltana aloittaa vaunun sisäpuolien maalaamista (taistelutila valkoiseksi ja moottoriosat jollain mustanhenkisellä), mutta enpäs aloittanutkaan. Periskoopit olivat vielä irrallaan, joten jouduin pukkaamaan ne paikoilleen ensin. Ei sillä, että noilla sisätiloilla olisi kauheasti väliä, mutta itseäni häiritsisi tavattomasti, jos tietäisin niiden olevan tyystin koskemattomia. Myönnän olevani laiska, mutten ihan noin laiska sentään.

Ei-ominaisuuksien karsintaa

Jonkunmoisen mietinnän jälkeen tulin muuten siihen tulokseen, etten lähde askartelemaan tuliseinää vaunuun, kun luukut ovat kiinni, tukossa ja en ole moisia ennenkään väsännyt. Johonkin hullumpaan malliin sitten. Sellaiseen, johon ehkä koettaisi saada oikeat sisätilatkin! Jollen ihan väärin muista, Dragonilla taisi olla ihan boksattunakin joku Tiger with interior -setti tjsp.

Mutta miksi kaikki tämä lorviminen?

Jos jotakuta kummastuttaa hidas etenemistahtini, syitä on kaksi. Ensimmäisenä tämä hiton siitepölykausi, joka ei tosiaan innosta kiskomaan suojanaamaria nassun eteen ja koheltamaan tuon kynäruiskun kanssa. Toisekseen: ei ole ollut aikaa tällaiseen. Sitä sattuu ajoittain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti