26.6.2013

Lomalla: parveke kuosiin

Hoppu tappaa

Noin puolitoista vuotta tuossa asuttuamme saimme vihdoin itseämme napattua niskasta kiinni ja hommasimme  jotain peittämään tuota masentavan kylmää, harmaata parvekkeen betonilattiaa. Kesän lyhytaikaisella pilkahduksella ei silläkään ollut haittaavaa vaikutusta projekti-intoon.



Lattian peitoksi läiskittiin 30x30 cm -palapelilaattoja. Kaikki päätyivät osoittamaan samaan suuntaan, koska alkutilanteessa oletuksena oli, ettei shakkilautaefekti olisi toteutettavissa pinta-alan asettamien rajoitteiden takia. Myöhemmin havaittiin, että olisi sen sittenkin voinut niinkin tehdä. Jälkiviisaus++.



Kaikenkaikkiaan taisin tärvätä laattoihin pari tuntia parissa erässä. Olisi nuo voinut yhdelläkin kyykkimällä läiskiä paikoilleen, mutta muista aikataulullisista askareista johtuen en vaan ehtinyt.


Kuka sitä lattialla istuu?

Samalla kun lattialle tehtiin jotain, vanhat kokontaiteltavat ja helposti muutettavat tuoli-pyötäviritelmät korvattiin jollain vähän mukavammalla ja pysyvämmän tuntuisella. Setin tuolien, sohvan ja pöydän kasaamiseen meni niihinkin yhteensä pari tuntia kahtena eri iltana.




Helppo ja nopea väliprojekti. Lopputuloksena parvekkeella on tullut istuttua huomattavasti enemmän nyt kuin aiemmin. Mukavampikin tuo on, kiitos kysymästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti