4.6.2013

Hulluttelu jatkuu

Pilotti

Räpelsin pilotille vyöt, joita ei ilmeisesti sovi kutsua turvavöiksi vaan joiksikin muiksi. Syöksyvyö on tullut terminä vastaan ennenkin, mutta se jotenkin vaan kuulostaa enemmän Stuka-pilotin remmeiltä kuin miltään muulta, vaan mistäs minä näitä kaikkia tietäisin. Joka tapauksessa, silppusin pätkät Tamiyan maskiteippiä ja huitaisin ne äijän olkain yli liittymään tuonne haarovälin tienoille. Päälle sutaisin annoksen Devlan Mudia, siinä toivossa että se toimisi edelleen mainiosti.
Tohinoissani vääntelin taas jekkulanganpätkiä kiemuroille. Tarkoitukseni oli saada aikaan jonkunlaiset heittoistuimen laukaisukahvat. Noista nyt vaan tuli vähän isot mittakaavaan nähden... Kepakko taas on ihan päin honkia, oudon mallinen ja oudossa paikassa. En vaan malttanut ruveta sitäkin säätämään enää.



Työtilat

Migin kaasukahvasta oli yllättävän hankala löytää kivaa ja selkeää kuvaa, tai sitten g-skillini ovat taas muutaman pisteen alakanttiin. Päätin kuitenkin loppujen lopuksi, että tähän malliin sopii yksinkertainen mustaksi maalattava pökäle kutakuinkin oikealle kohdalle sisärungon vasemmassa kyljessä.
Tuhrasin noihin viimeksi askartelemiini mustiin näyttöpalikoihin muutamia vihreitä runtuja kuvaamaan jotain monitoiminäyttöjen näkymiä. Niiden laidoille tökin jokusen punaisen täplän mallintamaan nappuloita ja/tai statusvaloja.



Työvälineet

Tapasin ultrapahamaineisen Lassen viime viikolla yhtenä iltapäivänä tähän projektiin liittyen. Rautatieaseman liepeillä suoritettu tyystin arkisen näköinen muovirankojen vaihtotapahtuma ei herättänyt epäilyksiä muissa kulkijoissa. Mistä oli kyse? No kun mallini oli aseeton ja hänellä oli ylimääräisiä tämän skaalan neukkuaseita... Ilmasta maahan oli teema ja mikäs sen parempaa?


Kuvassa on tarjolla AA-8 -ohjuksia, PTB-1150 -bensatankkeja, FAB-250 -lentopommi, UB-32 M-57 -rakettikasetteja ja S-25OFM -raketti. Aika vihaisen oloista tavaraa (pl. bensatankit) ja sehän vain kelpaa!

Runko

Löin viime töikseni rungon kasaan ja teipeillä tiukennukseen. Nokkaa joutunee vähän viilailemaan ja hiomaan,  se kun näyttä vähän kulmikkaalta tuosta liitoskohdasta. Näkee sen kuvastakin. Yritän kuitenkin pitää itseni ihan kurissa, ettei tämä projekti lähde yhtään enempää lapasesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti