19.6.2013

Näpnäpnäp

Suuttimet

Moottorien suuttimet olivat aika jännässä kuosissa. Kuvasta näkee, että tuossa ihan keskellä menee ihan naurettava valujälki. Eipä noiden jonkinasteiseen poisviilaamiseen kauaa vierähtänyt, mutta vähän jäi hämmentämään ihan periaatteesta. Ehkä mallin pohja on vaan jotain niin kaukaista perua, ettei parempaa vaan ole ollut olemassa tai sitten palojen asemointi oli muuten vaan omituinen.


Siivet - tarinoita ilmasodasta

Survoin siivet kiinni runkoon ja jätin koneen katolleen asettumaan niin, että siivet asettuisivat oikeannäköiseen kulmaan. Siitä johtuen muiden ohjainpintojen asentaminen jäi sitten myöhemmille kieroksille. Tosin nyt kun tuo köllötteli maha pystyssä, asettelin päälaskutelineiden luukut paikoilleen. Luukkujen asettelu oli vähintäänkin kiehtovaa, kun niille ei ollut selkeää kiinnityspaikkaa missään. Nyt ne päätyivät paikoilleen lähinnä tukihärdelliensä määräämiin kohtiin kuilujen etureunassa. Laskeutumisvalot sun muut löytänevät paikkansa myöhemmin.

Laskutelineet itsensä kasaan ja maalaan erikseen ja lyön sitten loppuvaiheessa paikalleen, varmaan koko koneen maalauksen jälkeen. Niin lienee viisainta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti