24.3.2014

Muuten hyvä, mutta..

Kuten uhosin, räimin seuraavaksi koneen avoimille yläpinnoille tummanharmaan maalin (VMA 71.056 Panzer Dk Grey) ja koneen alapinnoille vaaleanharmaan (VMA 71.103 Grey RLM 84) maalin. Revin teipit irti seuraavana päivänä ja voi, mitä näinkään!

Lievä takaisku

Kuvio oli mielestäni oikein onnistunut ja tyylikäs. Olin oikein hyvilläni.
Alunperin vähän turhan kevyesti maalattu vihreä (VMA 71.104 Green RLM62) oli revennyt irti vasemman siiven tyven kohdilta. Mietin, että aiemmin siinä olleen huonon maalarinteipin liimasta oli jäänyt jotain jämiä päälle tai jotain.

Mietin pikaisesti vaihtoehtojani. Joko vedän uudet teipit sinne tänne ja vedän uuden vihreän kerroksen ympäri konetta tai sitten koetan tehdä tuosta "puhkikuluneen" näköisen. Jostain syystä jälkimmäinen ei houkuttele tällä kerralla kovinkaan, joten ehkä otan ja ruiskuttelen uuden vihreän kerroksen oleellisiin kohtiin.

Kuvio saattaa siis muuttua vähän tuon takia ja siellä täällä vihreän haaleus on ehkä turhankin haalea. Joissain kohdissa se on minusta oikein ok:n näköinen (luonnollisempi pinta), mutta jossain taas ei. Ehkä noidenkin kannalta olisi parempi ottaa kynäruisku kauniiseen käteen ja korjata sotkunsa.





Mahapuoli ei sentään ollut ongelmallinen. Maalasin kanuunapodit nekin ympäriinsä tällä samalla harmaalla. Maskaan niiden putkiosan ja ruimin yläetukalotin varmaan vihreällä muita korjauksia tehdessäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti