5.3.2014

Tykkejä ja teippiä

Bordkanone BK 3,7

Tykkien kasaamisesta ei ole paljoa sanottavaa, sen verran yksinkertaiset nuo kuuden palan vehkeet olivat. Oleellisin ero edelliskierroksen mietteisiini on, että päädyin liimaamaan ripustimet tykkeihin kiinni sen sijaan, että olisin iskenyt ne siipiin. Ajattelin, että jos jokin osa on vakavasti vinossa, siipiinkiinnitysvaiheessa se on helpompaa kuin että siivissä jo olevat pulikat pitäisi saada maalauksen jälkeen sopimaan ihan eri asennossa / kulmassa paikkaansa hakeviin tykkipodeihin.


Teippikaaos

Sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja kävin ohjaamokuomun kimppuun teipin kera. Vajaan kolmen vartin askartelun jälkeen olin saanut kolme neljästä osasta kutakuinkin kuntoon. Joudun varmaan vähän säätämään noita vielä, mutta pelkäsin tämän aliprojektin kestävän useampia tuskallisia tunteja, joten hyvinhän tässä on mennyt!


Siltä varalta, että teippailuni ei pidä tai lopputulos olisi muuten vaan kelvoton, yksiosainen suljettu kuomunpala on tallessa. Jos joudun pakittamaan siihen, sudin maalit siihen käsin - kolmatta koekappaletta kun ei ole käytettävissä. Luotan kyllä siihen, että tämä toimii mainiosti ja ettei teipinpätkien silppuilu millin, parin suikaleisiin ole ollut turhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti