10.12.2014

Uusiksi meni, osittain

Jepjep. Kynin maskaukset irti purtilon kyljestä innolla. Muuten hyvä, pientä paikattavaa oli havaittavissa värirajan tuntumassa, mutta ei juuri muuten. Vaan sitten katsoin tekelettä kauempaa.

Tein itse ja säästin



Parilta kohdalta vesirajaa noudattavaksi tarkoitettu rajaus näytti siltä kuin joku juoppo olisi vähän vedellyt suuria linjoja. Uusiksi meni. Avoppi kysyi, miksen tehnyt esim. pahviläpyskään tuetulla lyijykynällä rajaa ja noudattanut sitä? No eipä tullut pieneen mieleeni, en minä näitä laivoja niin harrasta.

Sukkahousuimplementaatiolla lähettäisin tämän niksipirkkaan


Askartelin murolootasta tuollaisen. Näytti toimivan suoraa viivaa vedellessä, joten maskasin uutta linjaa noudattaen. Kaikki näytti mainiolta, mutta niin ennenkin. Maalasin siis vaaleat alueet ja otin äkkipikaa välikuvat. Nuo lerpattavat laput olivat tornin valkoisia pystyruntuja suojaamassa ihan kaiken varalta.



Parempi

Uusintayrityksen lopputulos oli huomattavasti parempi. Seuraavaksi sitten yksityiskohtiin, kuten potkuriin, antenneihin, periskooppiin ja uudelleenliimausta odottavaan snorkkeliin. Tällä menolla purkki on "valmis" jo tänä vuonna!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti