13.1.2016

Projekti I/16

Fairchild Republic A-10 Thunderbolt II

Kaukaisesta galaksista (ajallisesti ja paikallisesti) oli kiva palata kylmän sodan fiiliksiin. Pahkiksen boksissa tosin oli jotain höpinää Irakin vapaudesta, mutta jätettäköön naurettava propaganda muiden riesaksi, 'mutinoissa puhutaan vain silkkaa asiaa ja tiukinta faktaa! Paitsi tietysti silloin kun aivan kaikki mahdollinen vedetään hatusta.


Ohjeistus

Ohjeissa palattiin taas N/AW -henkiseen lyhyen ytimekkääseen löpertelemättömyyteen melkoisena vastakohtana Raptorin laajempaan prosessiin. Kai se oli ihan odotettavissakin, koneet kun ovat ihan eri tyyppisiä.

En katsellut rakentelukuvia kuin ylimalkaisesti "jaa, tällanen kolmiaskeleinen tää sit taas on" ja käänsin maalauspuolelle. Maalikuviota en ollut miettinyt oikeastaan ollenkaan, joten en tiedä, lähtisinkö ohjeen linjalle vai käyttäisinkö muuta referenssimateriaalia hyödykseni. Siirtokuvien paikat tuosta ainakin löysi helposti, joten jos ei muuten, niin ei tuo ihan hyödyttömäksi jäisi.



Palikat

Palasarjoissa mikään ei ensin iskenyt silmille. Siirtokuva-arkista mietin, josko maalaisin hainsuun itse vai alentuisinko tarraan. Ohjaamolasi oli kaksiosainen, ei mitään ihmeellistä tässäkään. Siivet, moottoripalat, tuttua kauraa.

Vaan sitten huomasin jotain täysin odottamatonta. Yhdessä rangassa oli outoja siivekkäitä tötteröitä (ensimmäisenä mieleeni tuli Maverick-ohjus ja hämmentävähkösti google todensi arvaukseni oikeaksi). Sitten hoksasin, että kahdessa muussakin rangassa oli pommeja/ohjuksia mukana. Samoin ripustimia löytyi melkoinen määrä, laukaisuraiteita tyyppeineen en tajunnut katsoa sen tarkemmin.

Tästähän tulisi jo ihan mieletön projekti, kun minulla oli jo tuo usein mainittu ilmasta maahan -loota kaikenlaisella mielenkiintoisella. Jollei muuta, niin lataisin koko härvelin niin täyteen kaikkea hyödyllistä, ettei siinä enää olisi edes järkeä! Buahahahahaha!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti