10.2.2016

Korjaus- ja yksityiskohtien maalaus

Paikkausta

Sain viimeksi naamiokuvion mielestäni kuntoon, joten ryhdyin seuraavaksi käymään läpi erinäisiä yksityiskohtia. Pari hassusti maalattua kohtaa paikkasin siivistä oliivinvihreällä (VMA 096 Panzer Olive Green), rungossa pari tummempaa viheraluetta (VMA 71124 USAF Green) kaipasi pientä jälkikoskettelua ja siinäpä ne. Moottorien etuosat maalasin kokonaan tummanharmaalla (VMA 71123 USAF Dark Grey), koska se tuntui jotenkin parhaalta ratkaisulta.


Detaljit

Kaikki laskutelinekuilut, niiden luukut ja laskutelineet itsensä maalasin ohjeen mukaan valkoiseksi (VMA 71001 White). Muistaessani maalasin myös pilotin tikkaiden lokeron ja sen avoimen oven sisäpuolen myös valkoisella. En vielä tässä vaiheessa lähtenyt arpomaan minkään luukkutaiteen kanssa, enkä tiedä, rupeanko koskaan moiseen hulluuteen. Ehkä minun pitäisi, katsotaan nyt.



Tikkaiden kanssa puljatessani maalasin niistä ylimmän osan ja kaikki puolat keltaiseksi (VMA 71002 Medium Yellow) ja teleskooppiosat metallisiksi (VMC 70865 Oily Steel). Samalla metallimaalilla maalasin moottorisuuttimet ja myös erinäisiä putkiloita laskutelineistä, ehkä jopa asiallisesti.


Lisää viherrystä

Olin tässä vaiheessa sitä mieltä, että päätyö oli nyt tehty. Litkutin koneen vihreällä (VMW 76512 Dark Green for green vehicles) ja minusta lopputulos oli mainio. Vaihteeksi en unohtanut suuntavaloja ollenkaan, vaan suunnitelmani mukaisesti maalasin ne litkun kuivuttua. Toisen siiven lamppu oli tyypillisesti punainen (VMA 71085 Ferrari Red) ja toinen yllättävästi sininen (VMA 71111 UK Mediterranean Blue) vihreän asemesta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti