20.4.2016

Valmista: Projekti II/16

Sienar Fleet Systems TIE Fighter

TIE-hävittäjäsaaga on nyt saatu päätökseen. Harmittavaisesti tämä malli oli se heikoimmin onnistunut koko kolmikosta. Samoin TIE/ln -hävittäjän rakentaminen oli tähänastisista hermojaraastavin, kiitos pyöreiden muotojen ja parin naurettavan pienen palan. Jos olisin aloittanut tästä, en olisi välttämättä jatkanut enää toiseen Metal Earth Modelsin malliin...

Oppia ikä kaikki, sanovat. On hyvä tehdä joskus jotain, mikä on hankalaa ja minkä lopputulos ja täysimittainen onnistuminen ei ole ihan niin takuuvarma. Tai niin koetan ainakin väittää itselleni, eri asia onkin, miten suhtaudun näihin tulevaisuudessa, jos vaikka törmäisin johonkin kiehtovaan MEM-pakettiin jollain hyllyllä. Ainakin Klingonien Bird of Prey kiinnostaisi.

Kuvatuksia

Kuvat napsin vauhdikkaasti ja tietysti huomasin vasta näitä uploadatessani, että jalusta oli vähän vinossa. Ei se livenä pistänyt silmään, mutta väännän sen kyllä kuntoon kun ehdin.

Jos kuvakulmien vähäinen määrä hämmentää niin syy on heijastavassa pinnassa. En halunnut peilata naamaani niistä kaikista, joten harrastin keskiraskasta sensuuria ;)

T/F Alpha 1








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti