26.10.2016

Projekti IX/16

JS-2 ChKZ

Osin pari, kolme vuotta sitten Capua Hobby'sistä Gijónissa Tamiyan IS-2 -mallin. Tämä vempain kulki askin ja ohjeiden mukaan lisätarkenteella ChKZ (Chelyabinsk Kirov factory). Lirpake sanoi, että tässä oli jotain parannuksia johonkin aiempaan varianttiin, kuten kallistettu keulapanssari ilman luukkuja jne.


Ohjeistus

Ovelana ja minulle ensituttavuutena askissa oli karttakuva Berliinin Tiergartenista ja siihen merkittynä Berliinin taistelun osapuolten kalusto(a). Veikeää!


Ohjeista en keksinyt sanoa muuta kuin että Tamiya-laatua olivat.






Vaununpalat

Palasia oli kohtuullisen vähän. Vaunun pohja-ammeen kapeus oli lievä yllätys Panzereihin tottuneelle. Ilahduin oikein positiivisesti, kun huomasin, että lakuketjujen rinnalle oli tarjottu vaihtoehdoksi irtopaloista kasattava (pitkällä kiinteällä pohjapätkällä) versio, ihan roikkumuotilla (sillä saisi aikaan löysähköjen ketjujen roikkumisefektin (toivottavasti) uskottavan näköisesti).

Takakannen ritilöitä varten annettiin fotoetsipalat ja hinausköydeksi pätkä narua. Eri fillareita varten oli taas kolmenkokoisia kumisylintereitä, jotka todennäköisesti tulisivat pomppimaan lattialle riemukkaasti.



En ollutkaan käpälöinyt telavehkeitä hyvään aikaan, joten olin aika innokas pääsemään Stalin kakkoseen käsiksi. Lopputuloksesta minulla oli jo idea, mutta nämä nyt eläisivät aina, joten ans' kattoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti