20.3.2017

Miniprojekti III/17

Isänpäivä (esp)

Eilen oli isänpäivä ja sain myös jotain rakenneltavaa riemukseni. Legoja tällä kertaa ja niitähän on aina ollut vallan mukava näpertää. Jonooni kiilasi siis Rogue Onesta tuttu TIE/sk tai ehkä vähän helpommin muistettava TIE Striker.


Rakentelu


Tästä ei nyt jäänyt sen kummoisempaa sanottavaa, legot kun eivät ole vaikeudella pilattuja. Yksi asia on pistänyt silmään näitä tuoreempia väkerrellessä ja se on tuossa ensimmäisen pussukan tuloskuvassa: piiloon jäävät tukirakennepalat tuppaavat olemaan selkeästi kirkkaita palasia. Mitään vaikutusta vempaimen ulkonäköönhän noilla ei ollut, joten siksi ne tosiaan saattoivat olla kirkkaanpunaisia ja ties mitä.

1/5

2/5

3/5

4/5


Valmis

Veikeähän siitä tuli, aikaa meni kai tunti. Minusta tuo avattava takalokero oli aika hauska, sinne tuli pari pilotin selviytymisvälinettä. Näihin oleellisuuksiin kuuluivat pyssykkä, (suunnaton) radiopuhelin ja makrokiikarit. Ohjaamossaan nynnivän pilotin lisäksi boksissa oli myös "tännepäin"-fikkareilla huitova Ground Crew -tyyppi, Shoretrooper ja seinän viereen laitettava ilkeäilmeinen terroristi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti