16.1.2019

Monilasisen kuomun ja teipin ihanuus

Teippiseikkailu

Stukan ikkunahässäkkä on aina ollut komea systeemi. Edelliskerralla Stukaa vääntäessäni koetin ensin tehdä irtopaloista maskit ja kun se meni ketuiksi, koetin yleismaailmallisesti suositumpaa metodia, jota olen sittemmin itsekin käyttänyt kutakuinkin aina. Sisäpokat tummiksi, teippiä ympäri koko härpäkkeen ja sitten veitsellä raamien sisäreunoja vedellen kaikki auki. Teipinjämät mäkeen ja lopputuloksena pitäisi olla kutakuinkin täydellinen paneelitarkka maskaus.


Joko en ollut tarpeeksi kärsivällinen tai askarteluveitseni on päässyt tylsymään, mutta tällä kertaa tuosta ei tullut kuin kirouksia. Päätin sitten A/B-testinä silputa pikkupalasia ja koostaa niistä jotain maskinomaista. Ei siitä täydellistä tulisi, mutta neljän eri istunnon aikana sai riittää. Kakkoskuvassa oli ensimmäisen istahduksen tulokset, kun olin saanut jotain jo aikaan.


Olin laiska ja irroitin kk-takalasin pois ja suojasin sen teipillä sisäkautta. Tämä johti siihen, että joutuisin maalaamaan kuomun ja koneen erillään, kiinnittämään lisälasin kuomuun ja sitten koko roskan koneeseen. En nähnyt tätä isona ongelmana, noiden teippiroikaleiden kanssa tämä saattaisi olla kevyempi ratkaisu.



Muistuttakaa, etten koskaan yritä lähteä tekemään Do-17:aa tässä skaalassa, olivat niiden nokka-akkunat miten tyylikkäät tahansa.. Ahdistaa jo ajatuskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti