23.10.2019

Laskutelineet IV

Oikeanpuoleinen laskuteline

Tuoreella pikaliimapurtilolla päivitettynä iskin näppini toisen laskutelineen pintaan. Tällä kerralla liima jämähti huomattavasti nopeammin, mikä ei sinänsä yllättänyt. Keskenään laskutelineosat olivat ihan eri kokoisia, joten niihin lisäämäni männätkin olivat erimittaisia. Samalla rutiinilla tämä meni kuin viimeksi, joten päätin jakaa vain prosessin lopputuloksen.



Suorassa sukkulani ei seissyt, tosin nokattomana ankarasti takapainoisena se ei olisi pysynyt itse pystyssäkään, vaan kellahti oitis selälleen.

Laskutelineluukut

Arvoin hyvän hetken, liimaisinko laskutelinekuilujen luukut kiinni jo nyt vai tekisinkö niille tai niiden ympäristöille jotain. Vaakakupissani laskutelinekuilujen maalaus painoi enemmän kuin aukinaisten luukkujen ulkopuoli, joten liimasin ne kiinni. Tässä välissä minulla oli vielä aikaa ja tilaa vedellä vaikkapa kaapeleita tai jotain muuta koristeellista sinne tänne, jos inspiraatio iskisi.




Tässä välissä liimasin myös kääntyvät siivet kiinteästi paikalleen. Olin niitä liimaillessani yllättävästi vähemmän pahoillani kuin olin alunperin kuvitellut.

Bonusominaisuus: tuulilasi

Jostain syystä hoksasin, että sukkulan tuulilasi oli ihan järkyttävän sotkuinen. Tiskasin sen kevyesti ja ero entiseen oli suorastaan häkellyttävä. Olisikohan sen ulkoreunat sittenkin syytä maalata kumisiksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti