22.4.2020

Säistystuokio numero 2

Yläpinnat

Litkutin moottorien nyt kivan kuluneet kirkkaahkot metallipinnat ruskealla (VMW 76513 Brown) samoin kuin alarungon puolella. Lopputulos litkutuksen jälkeen oli miellyttävästi elämää nähneempi.

Rungon itsensä litkukäsittelin samalla tavalla kuin alarungonkin, pensselöin harmaata (VMW 76516 Grey) ympäri konetta ja pyyhin sitten isoimpia pois, samalla maalia uriin painaen. Pidin lopputuloksesta edelleen. Ohjaamolasien kanssa olin ollut tarpeeksi varovainen, enkä nähdäkseni ollut sotkenut laseja kelvottomiksi.



Tuuletusritilät

Refekuvissa oli hypännyt useampaan kertaan silmille tuo erityisesti koneen oikealla kyljellä olevien ritilöiden tumma lookki. Tökin ne mustiksi mustalla litkulla (VMW 76518 Black) ja jälleen pyyhin isoimpia pois, tämän kanssa lopputulos ei ollut ihan yhtä kiva kuin aiemmin, tietysti pitkälti mustan värin ominaisuuksien ansiosta.


Alapuolella ilmanottoaukkojen alla olleet isot ritilät mustalitkutin myöskin. Nyt lentävä vempain näytti kohtuullisen pitkälti siltä mitä esimerkkikuvatkin ovat esittäneet, noin yleisesti ainakin.


Hoksasin tässä vaiheessa tarkistaa vielä kerran, etten ollut jättänyt mitään tekemättä. Löysin nyt pelikaaniseipään sekä ohjeesta että valurangasta. Liimasin sen koneen nokkaan kiinni ja maalasin sekä sen että pari paikkamaalattavaa kohtaa sillä ankeammalla siniharmaalla (VMA 71319 A28M Greyish Blue).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti