15.6.2022

Painokoneet seeeeeeiiiiiiis

Puolisalamyhkäinen julkaisu

Jossain RSS-feedeissäni vastaan tuli julkistus Lego-setistä 10302 - Optimus Prime ja minähän rupesin jakelemaan ilosanomaa eteenpäin samantien. Merkkasin kesäkuun ensimmäisen kalenteriin, että muistaisin tilata, toisin kuin DeLoreanin kanssa kävi.

1.6.

Myönnettäköön, että aikaisesta työaamusta huolimatta valvoin yli puolenyön (ensin Suomen ja sitten Tanskan aikaa) mutta turhaan. Seuraavana aamuna herättyäni setti oli tilattavissa ja lego.com rupesi hidastelemaan vasta noin varttia myöhemmin. Valkkasin toimitukseksi standardin, kun kolmenkympin maksaminen parin päivän toimituserosta ei motivoinut.

2.6.

Olin toimistolla ja keskellä iltapäivää kaverini, joka oli myös innoissaan tilannut legoja heti aamuyöstä, oli jo saanut lootansa. Pikapostia todellakin. Minun tilaukseni oli "käsitelty" ja "suuresta volyymistä johtuen toimituksissa saattoi vähän venähtää". Älkää ihmeessä.

7.6.

Oma lootani lähti vihdoin liikkeelle jostain Belgia-Hollanti -alueelta. Mitäs sitä suotta lähempää roudaamaankaan, kun voi aloittaa kauempaa.

10.6.

Pakettini oli perillä Vantaalla joskus iltapäivästä. En odottanut, että mitään tapahtuisi ennen keskiviikkoa, jos silloinkaan.

13.6.

Postnordin webikälistä huolimatta sain vahvistettua että kyllä, haluan toimitukseni mahdollisimman nopeasti ja kotiovelle enkä mihinkään ehhehee-toimipisteeseen tai kiskalle päivää, muutamaa myöhemmin. Iltatoimitukseksi meni, järjestelmä kertoi ja toinen sanoi että toimittavat 14. päivä. Huoh.

Illalla lähetti toi lootan ja minä saatoin ehkä riemuita ihan yhtä kovasti kuin olisin riemuinnut vuonna 1989. Ehkä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti