22.6.2022

Projekti III/22

Lego 10302

Tietysti aloitin rakentamisen heti maanantai-iltana. Aikaa ei ollut kovin paljoa käytettävissä, mutta en malttanut odottaa seuraavaakaan päivää.

Rintakehä

En tiedä, mistä odotin rakentelun alkavan, mutta näemmä se alkoi rintakehästä johtajamatriisiluukkuineen. Oli jotenkin hauskaa, että parin hassun palikan perusteella (puolestatoista tuhannesta) hahmo oli jo välittömästi tunnistettavissa.


Keskitorso

Kun minulla kerran oli vielä vähän aikaa käytettävissäni, jatkoin rakentamista. Keskitorso oli aika jykevä ja yllättävän kapea kapistus.

Kuvittelin vähän, että lantioakseli olisi turhan vapaastipyörivä minkäänlaista järkevää asemointia miettien. Vaan kun runttasin ketkuttimen kiinni torsoon, systeemi tuntui jämerältä. Ei tuossa vielä ollut paljoa painoa mukana kun jalat ja kädet puuttuivat ääripäistä.

Enpä ehtinyt sitten tätä pidemmälle, kaksi pussillista palasia kulutettu, kymmenen plus renkaat jäljellä (vitosnumerolla on jostain syystä kaksi palapussia). Tällä menolla tätä rakennettaisiin suu messingillä koko viikko.

Legoideat: Kosmiset pahvilootaseikkailut (40533)

Optimuksen kuljetuslaatikossa oli jäniksenä myös toinen paketti. Se oli näitä "osta tarpeeksi niin saat tämän kaupan päälle"-settejä, mikä ei suinkaan ollut huono asia. Jostain syystä tämä oli pikkujuttu joka jäi edellisessä innolla kasaanhakatussa postauksessa mainitsematta.

 Pikkulegohiipparin huoneen täytti pahvilaatikoista sun muista kyhätty avaruushävittäjä ja näemmä myös power loader -nalle ja tietysti kissa. Kissat ovat oikein.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti