22.5.2024

Esimaalatun pantterin viimeiset koristelut

Pioneerivälineet

Olin kysynyt paljon aiemmin, josko Projektiassistentti II halusi työkalut erikseen maalattuina ja silloin vastaus oli kyllä. Tärväsin yhtenä iltana hetken niiden maalaamiseen: tummanharmaa pohja metalliksi, puuosiin paria AK Interactiven puuväriä kerroksina. Tällä kertaa tein niistä aika tummat. Sorttasin palikat järjestykseen ja pikaliimasin ne telineisiin.

Niksinarikan pikaliima-applikaattori

Saatoin viimeksi manata sitä, että nykyinen pikaliimani oli turhan juoksevaa ja sillä oli vaarana tehdä enemmän sotkua kuin liimausta, joten otin internautin fiksummilta mallia. Valutin keskikokoisen tipan pikaliimaa akryylimaalipalettinani toimivalle purkinkannelle ja tökin liimaa jekkulanganpätkällä oikeisiin kohteisiin. Tämä oli minun vaatimuksiini nähden enemmän kuin tarpeeksi tarkkaa, kun liimaa sai kohdistettua langankärjellinen kerrallaan.

Lapio ja leikkurit, C-koukku puuttuu

Sammutin, käynnistyskampi ja kirves, C-koukku puuttuu

Leka ja rautakanki, ylin oli jo vakiona kiinni

Vallankin tuon hienosäätölekan puuvarsi oli minusta ihan toimiva. Enpä muuten hoksannut aiemmin maalata sen kiinnikettä oikein, mutta ei se omistajaa haitannut.

Jostain syystä Projektiassistentti II oli hanakka saamaan tunkin vaunuunsa, vaikkei edes tiennyt mikä se on ja mitä sillä tehtiin. Kasasin sen silti ja liimasin tuonne pakoputkien väliin.


Öljylitku

Luvan kanssa sotkin vähän lisävarjoja Abteilungin seepialla. En ruvennut vauhkoamaan, halusin vain nähdä ja näyttää että yksityiskohdat saisi iskemään paremmin ihan pienellä säätämisellä. Tähän käytin puolisen tuntia kaikenkaikkiaan, enkä käynyt edes telapyöriä läpi koska en halunnut tummentaa sateenkaaritoteutusta.



 

Nyt tästä värien riemuparaatista puuttui enää artistin viimeinen kädenjälki, jos jokin sitä kaipasi ja sen jälkeen kerros mattalakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti