26.11.2013

Valmiita OmniMechejä II/13

Loppusilaus

Maalasin viime postaukseni jälkeen vielä numerot ja tunnukset loppuun. Nämä napit olivat siis käytännössä valmiita jo noin kaksi viikkoa sitten, mutta en ehtinyt ottaa lopetuskuvatuksia ja raapustaa tätä tekstiä yhtään aiemmin. Ehkä kuvat eivät taaskaan ole niitä parhaita, mutta tätä nyt sattuu välillä. Jos tarve vaatii, otan uusia.

Ajattelin jatkaa korjaamalla vanhojen Omnieni ohjaamoiden punastuksella ja tekemättömien Elementaalien maalaamisella. Aiemmin harmittelemani kynäruiskun hajotus olikin lievempi kuin pelkäsin: maalisäiliön letku vain murtui ja katkesi. Lopputuloksena letku on nyt noin kolme, neljä milliä lyhyempi ja on siis muuten ihan käyttökelpoinen, säiliötä ei vaan voi imeä ihan tyhjiin. Korvaava pala on helpohko järjestää.



Sijoituksia

Laskin kasaamani nappulat. Niitä on ruhtinaalliset 30 ja jostain syystä Hellbringereitä on peräti neljä (A-variantteja kaksin kappalein), kuten Jadehaukoille sopii. Kullakin purtilolla on oma numeronsa ja samoin jokaisella pitäisi olla oma paikkansa Ryppään riveissä. Tähän aspektiin en ollut puuttunut pätkääkään aiemmin, mitä nyt joskus mietin tuon yhden Turkinan mahdollisesti kuuluvan Komentotähteen.

Jostain näiden lajittelu on aloitettava, joten miksi ei nyt? Nämä neljä päätyivät siis Beta-Trinäärin toiseen Tähteen. Mitään sen kummallisempaa taustaa tai jännitystä tähän ei kuulu.

3 - Gargoyle

Jonkunsorttinen (Ultra)AutoCannon ja kaksi lasertuikkua. Palikat on lyöty paikoilleen fiilispohjalta, joten MechLab-taustaa ei ole tarjolla. Mikään virallinen variantti ei ole kyseessä, kuten tekstistä jo ilmennee.








52 - Summoner A


Gauss Rifle, LPLas, SRM-6








26 - Hellbringer A


2x ERLLas, UAC/5, LRM-20, NARC, ERMLas, 2xMG, BAP







17 - Mad Dog C


2x Gauss Rifle











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti