24.7.2019

Valkoinen osuus, osa 2

Siipien viimeistely

Tämä olikin aika suoraviivainen vaihe, samoilla raiteilla kuin viimeksi. Tällä kerralla sekoitin maaliputelia tuplasti raivokkaammin ja ärsyttävä puolikuivan maalin sylkeminen ei vaivannut.

Aloitin kiinteän siiven kiinnipitokohdistani ja jatkoin greeblauskuiluihini vielä varmemmaksi vakuudeksi. Osa niistä kun oli kuitenkin kevyen tarkistuksen tarpeessa.

Väänsin siivet yläasentoon ja ruiskuttelin ne pyörivähköllä liikkeellä valkeiksi. Session päätteeksi kävin vielä korjailemassa muutamia kohtia, kuten kiinteiden tuplatykkien kaarevat suojalevyt ja runkolevyn etureunat (suojasin post-it -lapulla eturunkoa ylisuihkuttelulta).


Yleiskatsaus

Napsin edestä ja takaa kuvat, joista nuo greeblaukseni vihdoin erottuivat kivasti. Murto-osaan kutistamattomista kuvista olisivat näkyneet vielä paremmin, mutten nyt ruvennut pukkaamaan työn alla olevista niin mittavia tiedostoja mihinkään.



Olin oikeastaan yllättävän tyytyväinen siihen, miten tämä efekti toimi tässä vaiheessa. Pieniä pätkiä joutuisin varmaan korjailemaan käsin, mutta niinhän niitä yleensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti