3.1.2024

Asennuksia

Asennus

Kaiken arpomisen ja pähkäilyn jälkeen päätin sitten laittaa rullaimen kiinni vaunuun ennen sen maalaamista. Yllättäen (tai sitten ei kovinkaan yllättäen) hankalinta oli saada nuo kaapinpätkät järkeviin asentoihin. Koetin saada efektin aikaan liimaamalla ja laittamalla pinsetit painoksi.

Miinapyörien epämääräinen ja vapaa pyöriminen häiritsi minua, joten koetin liimata niitä yhteen. Kuten viimeksi mietin, ei tällä ajeltaisi ympäri pöytiä pöristen ja päristellen. Ei ainakaan jos joku oli näkemässä.

 

Meinasin liimata räätälöidyn antennini, mutta se oli kumminkin ihan liian lyhyt. Sytytin kynttilän ja venytin uuden pätkän muovia antenniksi. Tämä kolmas yritykseni onnistui parhaiten.


Ihan vähän ohuemmaksi sen olisi voinut vetää, jos olisin hoksannut. Viilasin päätä vähän kapeammaksi ja liimasin telineeseensä vaunun oikeaan etukulmaan. Oli muuten sen verran ohut muovinpala, ettei sitä meinannut nähdä heikommassa valaistuksessa tai tummaa askartelualustaa vasten.


Koesovitus

Vaunu näytti mainiolta. Telakoneiston ja -ketjujen asentamisen kanssa pitäisi olla vähän varovainen, mutta en jaksanut huolestua siitä ollenkaan, olin sikäli luottavainen onnistumiseeni. Nähtäväksi jäisi, miten hyvä idea se tällä kertaa oli :D




Seuraavaksi pohjamaalaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti