10.7.2024

Valmista: Projekti III/24

Mongrel, sittemmin Grendel A

45-tonninen keskiraskas OmniMech oli Timanttihai-klaanin vempeleitä, joka sitten aktiivisen kaupankäynnin ja peitsenväännön tuloksena levisi tehokkaasti uudella nimellään muihinkin klaaneihin. Tämä kappale esitti vaihtoehtokonfiguraatiota A, jossa hartioissa oli panssariluukuilla suojatut LRM-15 -lavetit (ja molempiin kaksi tonnia ohjuksia), oikeassa kädessä keskitason pulssilaseri (MPLas) ja laajennetun kantaman pikkulaseri (ERSLas). Vasemmassa kädessä oli vain käsi, jolla saattoi pätkiä kavereita päähän tai poimia maasta romua tai puunrunkoja astaloiksi.

Kuvat

Tässä nyt taas jokunen kuva ympäriämpäri:





Koska näytin viimeksi vertailukuvia kahdesta muusta Kummituskarhujen klaanin Delta-Galaksin Sakarasta, otin pari mukamas parempaa kuvaa:


Ja kauniiksi lopuksi Mongrel/Grendel -variantit Prime ja A vierekkäin vertailua varten:




Hoh, mikä määrä energia-aseiden linssejä minulla olikaan uudelleenmaalattavana.

Ajankäyttö

Ei tähän paria tuntia enempää kulunut. Prime-variantin osien irroittamiseen ja jonkunlaiseen siistimiseen meni vajaa parikymmentä minuuttia, uusien paikalleenlyömisessäkin eniten aikaa meni LRM-lavettien suojapanssarien tarpeeksi pieniksi silppuamisessa. Koko muutosoperaatio ei vienyt kuin puolisen tuntia.

Maalaustouhu oli nopeaa, musta pohjamaali oli minuuteissa sudittu, samoin sen päälle yliharjattu kylmänharmaa ja siihen vielä tehdyt muurinharmaat muodonrikkomiskuviot. Eniten maalausaikaa kului tunnisteiden kanssa kun olin niissä niin kelvottoman huono. Linssiefekteineen, öljypesuineen tämä vei ehkä kaikenkaikkiana kolmisen varttia.

Pohjalaatta oli viidessä minuutissa tehty, joten se meni jo melkein pyöristysvihreisiin. Sitten kaikki pieni tarkistelu  tuohon päälle niin oltiin alle kahdessa tunnissa todellista aikaa, mutta tietysti mietiskely, tuhatlaatikon kaivuut ja muut ei-näkyvät toiminnot lisäsivät tähän aikaa muttei sitäkään nyt mitenkään mielettömästi kulunut. Kokonaisuudessaan alle kolmen tunnin pikkuprojekti, väittäisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti