22.2.2011

Lukitkaa S-Siivekkeet hyökkäysasentoon, etusuojat tuplateholle


Siitähän tuli aika siisti, loppujen lopuksi. Nyt kun keksin, minkälaisen alustan ja ständin tuolle voisi kyhätä. Asteroidia on ehdotettu, itse mietin myös Tähtituhoojan pintaa tai vastaavaa, jonka pinnalle voisi koettaa pykätä pienen Taim&Bak XX-9 -henkisen turbolasertornin, voisi olla kiva. Saas nähdä, mitä saan aikaan.

Rakennelma oli pieniä Pilotin muutoksia lukuunottamatta suoraviivainen OOB-kuvio ("out of the box", suoraan laatikosta ilman lisäosia tai virityspalikoita), vallankin moottoreista näkee, että onkaloita jäi ja perfektionistilla olisi tonnitolkulla kitattavaa ja hiottavaa. Moinenhan ei minua vaivaa, samoin kuin ei tuo pahamaineinen ASMkaan. Minusta malli onnistui, olen siihen tyytyväinen ja sehän se merkitsevä osa on :)

Aiheeseen palataan, kun jotain siihen liittyvää on tarjolla, muuten projekti 1/2011 oli tässä. Muutama viikko vierähti, jo toinen pintaidea oli voitokas, eikä mikään mennyt kauheasti mönkään missään välissä. Tämähän alkaa siis jo sujua! Kuuluisia viimeisiä sanoja, osa "liian monta laskettavaksi"... Seuraavaksi joko Fallouttia tai SdKfz 251/1:tä miehistöineen, säästä riippuen.




Tuossa vielä pari viimestä kuvaa Pilotista ammeessaan, takanaan R2-M2. Tuosta pienenpienestä pulikasta ei oikein saa minun raudallani - kummallakaan kameralla - kunnon otetta makromoodissakaan. Tai sitten en vaan osaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti