8.2.2011

Pilotinsörkkimisyritys

Kaivoin kaapista vanhan greenstuffin ja pätkän legendaarista jekkulankaa. Greenstuff on kaksikomponenttiaines, vähän niinkuin muovailuvahaa. Kun sinisen ja kellertävän osan saa sotkettua keskenään, saa yllättäen vihreää häsmäkkää, jota voi sitten pyöritellä ja sen jämähdettyä kaiverrettuakin.

Arvoin sitten edellispostauksen idean mukaan jonkunlaisen lisäpaiseen tuon äijän päähän. Hyvin lyhyistä jekkulanganpätkistä sai taivuttelemalla kutakuinkin sopivannäköiset tuubit aikaan. Kas näin:


Alkuillasta otin maalit esiin ja pikamaalasin pari kerrosta. Ensin musta pohjalle koko ukkeliin, sitten vilkaisin referenssikuvaa. Vain kypärä, rukkaset, saappaat sekä hengitysboksi putkineen ovat mustia, loput haaleampia. Maalasin siis haalariosan mustanharmaalla ja kuivumaan. Tuoreimman kerroksen kuivuttua maalasin pienet valkoiset rinkulat olkapäihin ja kypärän otsaan molemmin puolin. Hetkeä myöhemmin mustan asteriskimaisen muotomaisuuden, jotta se näyttäisi etäältä vähän enemmän Keisarillisen Laivaston logolta. Oikea väri tuohon logoon olisi kylläkin metalli/hopea, mutta valkoinen näkyy tässä paremmin joten päädyin siihen hyvin pienen arpomisen jälkeen. Lopuksi nakkasin pari punaista ja valkoista läiskää rintaboksiin ihan vain efektin vuoksi.


Tapojeni mukaisesti keksin vasta lopetettuani ja referenssikuvia taas kurkkiessani, että kypärään kuuluisi oikeasti tuollainen mohawk-henkinen muoto. Huokaus. Ehkä korjaan sen huomenna tai sitten vähät välitän ja päätän tuon näyttävän ihan tarpeeksi hyvältä ikkunansa takana. Se nähdään ehkä jo huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti